Åååh kommer inte på något att skriva

Kom inte på nåon rubrik eller så har noll ideer på vad jag ska skriva då min vardag inte är så rolig nu när jag har sommarlov... men ska försöka att göra det bästa av det. Tänkte att jag skulle lägga upp en video på Issac imorgon så att ni får se han på film också och inet ara bilder. För imorgon tänkte jag att jag skulle släppa han i ridhuset lite och busa med han. Så jag kanske kan filma lite granna när han är i ridhuset.
Kramar från mig
 
 

Förlåt ♥

Förlåt för dålig update idag... ska bättra mig rejält. Har suttigt och kollat på film och pärlat en lampskärm. Så jag har haft lite fullt upp om ni förstår. Men säger godnatt med det här inlägget. Skriver mer i morgon bitti.
Kramar från mig ♥

Hoppat den bästa

Kom precis tillbaka från stallet efter att ha hoppat den bästa. Han var sååå fin idag med. Hoppade sjukt bra och var hur fin som hälst typ. Så är väldigt glad. Hoppade bana i dag på 8 -10 hinder med kombination så han fick tänka sig för lite mer än vanligt när vi hoppade och det skötte han super. Hur min dag ser ut vet inte riktigt. men jag tror att jag ska sätta mig vid en film och sticka senare i kväll. Men det kommer mer update under dagen.
Kramar från mig ♥
 
 

Myyys

Myys på högsta nivå när man kollar på film och äter annans med glass och vindruvor. Men godnatt i förväg får man la ändå så säga. ❤


Pyssel i mitt rum

Det blev inte riktigt den dagen jag hade tänkt mig. Den blev bättre. Först så åkte vi och handlade super fina vita lakan som jag har velat haft länge sen så köpte vi garn som jag ska sticka kuddar av. Super fint garn i svart vitt typ. Sen så åkte vi till stallet och Issac var så häääär fiiin. Han lyssnade på minsta lilla och jobbade på super så nu svävar jag typ som på moln på grund av det. ♥
Sen så åkte vi ocg handlade mat inte en så stor grej alls ända tills jag inse att jag kanske inte har det renaste håret i världen och det kryllar av folk jag känner i affären... men det är la bara att försöka att låssas som att jag inte fins. Vilket inte var det enklaste när man har en rutigt rosa skjorta på sig.... Men men sånt är livet.
Men nu så ska jag pyssla i mitt rum och bara mysa med mig själv.
Kramar från mig ♥
 
 
 

Godmorgon ♥

Godmorgon godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott för det har jag gjort. Sovt som en gris hela natten såå gått är det. Men nu ska jag inte prata mer om hur jag har sovit och så , nu ska jag prata om hur min dag ser ut.
Idag ska jag upp till stallet och rida Issac. Ska verkligen rida igenom honom idag och känna att allt stämmer. Har inet gjort det på några dar så nu är det allt på tiden. Ska öva på halv halter och få honom avslappnad ovh mjuk i båda varven.I med att han har små problem med det här att vara avslappnad.....men det är ju hans personlighet lite. Men innan jag åker upp till stallet ska jag fixa de sista i mitt rum och så. Ska ta tag i min gaderob som ser ut som ett bombnedslag själv. Sen ska jag nog inte göra så mycket mer idag....eller ju vänta jag ska oxå rensa i mitt land som jag odlar en massa saker i.
Kramar från mig ♥

hejhej

Har varigt ute och gott med Hanna och hundarnas i en halv timme. Var super skönt nu på kvällskvisten. Men nu ska jag mysa med Hanna och Molly framför tv:n och god mat.
Kramar från mig ♥
 

Stallet klart-> nu städa

Stallet klart för idag. Tog lite mer tid än vad jag trodde då jag red ut med Marie på fina Warenco. Red en riktigt lång sväng med henne och galopperade ganska mycket så hästarna var genom svettiga efter åt.
Jg och Linn red ut en lite mindre runda då vi visste att vi skulle släppa hästarna i en ny hage som jag skrev innan. Skulle fixa hagen oxå så det tog ju sin tid då hoppis ( en häst i stallet) hade manglat hagen i tusen små delar.. Men sånt är häst livet och det är bara att ta vara på det.
Men nu ska jag städa och fixa i mitt rum så att det blir fint, för jag tänkte att jag kanske kunde ta lite bilder på set och lägga ut på bloggen så att ni får se hur det ser ut.
Kramar från mig <3


bästa dagen ♥

Idag är det fredag bästa dagen och den spenderar jag med Linn i stallet. Ska nog rida ut en lång mysig tur. Får se lite vad vi vill men tror det. Ska oxå släppa hästarna i en ny hage idag så ska bli kul och se hur de reagerar då dom ska gå jämte ett par andra hästar.  Men tror inte dem kommer att bry sig så mycket.
Tar kanske ed mig kameran upp och klickar några bilder får se lite hur det blir. Men mer update kommer under dagen.
Kramar från mig ♥

Blingbling 🌟

Kolla på det här super snygga sättet att blinga nosremmen på tränset! Det kommer ni lugnt att få se på Issac i sommar!


Blogga från mobilen?

Hejhej! Ska skriva ett litet snabbt inlägg från mobilen då jag inte har tillgång till en datorer för tillfället... Men men min dg har varigt super med mycket skratt och bus som det alltid blir med Elin. Typ som att vi klädde ut oss och sminkade oss super kul. Hahaha Molly och Hanna som vi överraskade det med höll på att få hjärtstillestånd.
Sen så åt vi choklad doppade jordgubbar och rabarber super gott och enkelt.
Jag har också varigt i stallet idag och "lekt" med Issac. Red i grimma oh bara myste. Sen så tränade jag lite agility med honom. Observera att Issac är inte direkt en super star på det (hosthost) om man får säga då han stannar framför hindret och går över det istället för att hoppa. Men alla kan ju inte vara bra på allt som sagt.
Idag har jag oxå skaffat videofyme så glöm inte att följa mig där!
Kramar frön Maja <3


Torsdag

Torsdag dagen innan fredag den bästa dagen på hela veckan. Idag ska jag kanske vara med Elin ska fråga henne och sen sent i kväll ska jag till stallet , ska nog inte göra så mycket mer idag. Tänkte att om jag är med Elin så ska jag nog skaffa videofyme men så att jag kan läga upp lite videos när jag rider och så. Men får se hur jag gör.
Ska åka till liseberg någon dag i nästa vecka med Linn och så börjar jag ju att jobba nästa vecka oxå det ska bli väldigt kul. Men kommer mer update under dagen.
Kramar från mig ♥
 
 

Tävling?

Ska ha tävling/träningshoppning på gården där vi har hästarna. Mamma ska vara med och Marie (en annan i stallet) och så klart jag. Jag ska hoppa 70 -80 cm tänkte att jag skulle sätta igång lite försiktigt. Ska ha den fram mot nästa vecka så det är ett litet tag kvar.
Hoppade idag på Issac , gick super körde bara lite hinder på raken och tränade på att han inte skulle stressa upp sig och så. 
Sa ju igår att jag hade varigt ute och fotat hästarna i hagen. Här är några smakprov:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godmorgon

Godmorgon på er!
Var ju på bio igår med Elin den var ganska bra. Lite konstig men annars helt ok.
Idag så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Ska upp till stallet snart men det är ett tag tills dess.
Tog lite bilder på hästarna igår i hagen och när jag tog som mest bilder så kom helt plötsligt en bil åkandes in och stannade vi den damm vid vårt stall. Jag var helt själv på gården så man blev ju lite skraj när det hoppar ut tre helt främmande 20 åriga killar och en dam. Så jag ringde min mamma och frågade om hon visste om det var så att det skulle komma några hit för att bygga eller så men hon sa att hon inte visste nogåt. Så jag ringde ägarna av gården som var borta och frågad om de visste något. Då sa emma dottern i stallet att det bara var några från borås stad som skulle kolla på deras blomsterfält.... då kände jag mig lite dum när hon sa det , för jag hade gått upp och gömt mig i skogen hahahahaha. Men sånt händer.
Men tänkte att jagkunde lägga upp bilderna sen så att ni får se lite vad jag fotade.
Kramar från mig ♥

Pannkakor❤

Äta pannkakor till lunch inte lite dumt!