tråkig dag

Idag är det en mycket tråkig dag. För idag så åker elin hem och då blir jag typ ensam. Men jag har ju några mer vänner här men det blir ju ändå så inte samma sak som om elin skulle varit här. Men men nu är det ju inte alls långt kvar till jag ska hem till min efterlängtade issac. Så det glädjer mig lite faktigst. Men nu måste jag äta frukost och fixa lite så nu får jag sluta.
Kramar från mig ♥ 
HÄÄÄR hittar du Elins blogg!!

Promenad


Livräddningens dag

Idag så är det livräddningens dag här på gullholmen. Så det står mycket på schemat kan jag säga. Bland annat att vi ska bada och mysa vara med kompisar och gå och kolla på livräddningens dag. Men nu måste jag dra mig.
Kramar från mig <3


Lite bilder

https://cdn2.cdnme.se/4184652/6-3/pic_51f5a8bce087c32f6a786685.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4184652/6-3/pic_51f5a8c39606ee1d0c75de01.jpg" class="image">


Elin är här

Hejhej! Igår kom ju Elin hit så nu är det full fart i stugan kan jag säga. Men vi hann inte med så mycket i går då hon kom så sent och vi skulle äta. Men idag så har vi gjort mycket. T.ex ätit glass, spelar kort,kollat på film,varit ute med hundarna, fjantat oss och vart med kompisar här på ön. Så vi har hunnit med ganska mycket idag. Men det som var väldigt syd det var att det inte var alls fint väder så det vi kunde typ inte sola och så, så det var lite tråkigt faktiskt. :( men imorgon hoppas vi på bättre väder så att vi kan gå ut på klipporna och sola oss.
Tänkte att vi skulle göra en video av alla dagarna så att ni kan få en lite mer hel het av det hela. Låter inte det bra? För det tycker jag. Men nu måste jag sova.
Puss och godnatt från mig <3


Hermanöloppet

Idag så är det hermanöloppet här på gullholmen. Har aldrig varit med idet innan och ska inte vara med i dag heller. Tur tycker jag för det småduggar lite här. Men jag ska stå med en kompis och hjälpa henne ut med vägen. Ganska tråkigt men det går ju ganska fort då det som är med oftast är väldigt duktiga och det är ju tur.
Men idag så kommer ju Elin oxå....jippi. Det har varit lite ensamt på sistone så jag är väldigt glad över att hon kommer upp. Så nu ska det bli party här på ön... Eller typ inte men lite mer upplivat kanske det blir.
Kramar från mig <3


Inte helt fel

Jag har det inte helt fel nu kan jag säga!


Segt att blogga

Det har varit lite segt med bloggandet på sistonde då jag inte riktigt känt för det men ska försöka att bli bättre nu tills nästa vecka när elin nommer upp. Men tänkte att jag skulle ladda upp lite blider till mon lilla dator så att ni får se lite mera av gullholmen och så. 
Idag så ska jag vara med några kompisar. Vet inte riktigt vad vi ska gör men det blir la att vi badar och så. 
Kramar från mig<3

Skagen 2013

Här är lite bilder från när vi var i skagen och myste med familjen för ungefär en vecka sedan:
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya vänner

Idag så har jaga varit med några nya vänner här på gullis. inte gjort så mycket. Spelat lite kort och pratat lite granna. Men nu så ska jag äta lite lunch med våra gäster som kom i förmiddags. Så skriver mer i efter middag. 
Kramar från mig <3

Gullholmen

 
 

 

Onsdagen

Hejhej! Idag så ska jag inte göra så mycket. Jag ska nog baka med mamma och fika lite med mormor sen ska jag nog inte göra så mycket mer för love lis har åkt hem så jag är lite for ever alone typ. 
Men på lördag kommer elin upp hit så då blir det party och stå hej igen... men nu då ska jag baka med mamma så kan inte skriva mer. Men tänkte ta och ladda upp lite bilder en dag om jag hinner men får se lite. 
Kramar från mig <3
  
 
 
 
 
 
 

Bryggsväng

Hejhej! Kom precis tillbaka från en bryggsväng. Kollade på det stooooora båtarna och när jag säger stora då menar jag oxå stooora. Det är rent ut sagt gigantiska och så fina. Hade lätt velat ha en sån. Men nu har jag en häst istället som är tusen gånger bättre.
Men ni sitter jag på bryggan och myser och äter melon. Kollar på den sidan som har sol oxå.... Allt så har inte vi någon sol på vår sida på kvällarna. Hahahah men jaja vi klarar oss kan jag säga.
Idag så har jag varit ute i bergen och solat och badat. Vi hade med oss picknick och sånt oxå så det var super mysigt. Men nu är jag typ slut då det tog en timma att gå dit och en timma tillbaka. Men nu ska jag mysa mera. Det kommer kanske lite bilder imorgon på hur det ser ut här.
Kramar från mig <3


Härliga gullholmen

Nu sitter jag här på bryggan och äter en godfrukost på gullholmen. Det bästa stället på jorden typ.förlåt för att jag inte skrev något igår. Jag hade inte riktigt tid att skriva då vi kom hit och jag skulle jobba och vi skulle till stallet också. Men det kan bli lite dålig update nu när jag ör här då jag inte har så bra till gång till internet. Men ska försöka updatera så mycket jag kan. Men nu ska jag snart bada lite. Ska köpa glass sen med love lis och selma tror jag. Här på gullholmen fins världens godaste glassar kan jag säga. Det finns ingen som görr så goda glassar. Men nu måstejag sluta. 
Kramar från mig  <3

Packar för fullt

Som jag skrev i rubriken så packar jag nu för fullt så snart är jag färdig väldigt skönt om jag får säga själv. Sen när jag är klar så kommer jag att slänga på mig bikinin och så ut och sola. Ska oxå till stallet snart. Santi ska vacsineras och jag ska rida Issac. Issac fick vacsination Nör han var skadad i vpras så Issac behöver inte det. Men  innan vetrinären kommer så ska jag och mamma rida. Jag ska ut i hagen där hästarna går nu och klättra med Issac och mamma ska rida oå barnan. 
Kramar från mig <3